VEGYES-LETÖLTÉS

Sziasztok!Tessék itt egy honlap ahol INGYEN leszedheted a jobbnál jobb animációkat és még sokminden mást is! Jó szórakozást kívánok.

MADAGASCAR

 

BEN STILLER: A MADAGASCAR egy lenyűgöző, fantasztikus, számítógépes animációsfilm a DREAM WORKS-től. Hogy miről szól? Négy barátról, akik szomszédok a NEM YORK-i állatkertben. Én vagyok benne az oroszlán ALEX NEM YORK királya. NEM YORK-i ként egy dolgot megtanultam az életben: soha ne bízz az ösztönödben. A barátaim: MARTY a zebra akit Chris Rock alakít, aztán ott van GLORIA egy gyönyörű dagadt viziló, akit a kicsi, vékony és cuki Jada Pinkett-Smith játssza. Gloria nem ismeri a viccet. Aztán ott van a világ legidegbetegebb állata MELMAN a zsiráf-David Swimmer játssza, tudjátok abba a TV sorozatból ( Jóbarátok ) . Boldogan élünk az állatkertben, egészen addig amíg...Aztán az történt, hogy ládákba raktak minket és feltettek valami hajóra. Nem tudtuk hova megy..Aztán a parton kötünk ki..Madagascar partján, innen a cím. Hol van Madagascar? Jobbra fordulsz az 57. utcán és keletnek tartasz megállás nélkül. Egy sziget Afrika partjainál. Hát nem valami szívderítő, de a film lenyűgöző.

(ezt a DVD borítórol írtam :)

_SZILVI_

 

MADAGASCAR 2

rövid leírás:

 

Még együtt, már Afrikában! Kedvenc hajótörötteink tákolmányukon New York helyett a szavannában landolnak, ahol vérbeli szafarikalandban és legalább annyi riszálásban, majomkodásban van részük, mint Madagascaron...nekünk pedig abban a vad élményben, hogy létezik folytatás, amely sokkal jobb, sokkal viccesebb, mint az első rész!

( ezt is a DVD borítórol írtam )

_SZILVI_

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 3
Heti: 55
Havi: 107
Össz.: 109 984

Látogatottság növelés
Oldal: madagascar 1-2
VEGYES-LETÖLTÉS - © 2008 - 2024 - vegyes-animaciok.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »